top of page

Dermaplaning

Ik volgde een dermapro opleiding en werd gecertificeerd om de huidverjongende behandeling te mogen uitvoeren.

WAT IS DERMAPLANING?

Tijdens een dermaplaning behandeling verwijderen we met een speciaal ontworpen steriel chirurgisch mesje alle dode huidcellen en donshaartjes. Het is een nieuwe trend overgewaaid uit Amerika. De behandeling is pijnloos, veilig en geeft een instant frisse en glanzende huid. Het werd veertig jaar geleden voor het eerst uitgevoerd door dermatologen om chemische peelings dieper in de huid te kunnen laten doordringen. Sinds enkele jaren is de behandeling enorm in opmars omdat de techniek op vrijwel elk huidtype mag toegepast worden. (Uitgezonderd erg actieve acné). Het mesje is niet bedoeld om te snijden, maar om mee te ‘schrapen’. Kortom, het gaat om een zachte manuele exfoliatietechniek, die u weer een zachte, gladde en stralende huid bezorgt. Klanten zijn soms bang dat de donshaartjes dikker terugkomen, maar dat is niet zo. Ze komen na een tijdje gewoon terug als donshaartjes. Na dermaplaning ziet de huid er egaal uit, verzorgingsproducten worden beter opgenomen en uw make-up zit prachtig!

GET THAT GLOW!

Een doffe en vale huid wordt meestal veroorzaakt door dode huidcellen die zich opstapelen aan het huidoppervlak en door donshaartjes. Bovendien kan dit vervolgens leiden tot verstopte poriën en acné-uitbraken. Zou u graag weer een gladde en zachte huid willen met een gezonde glow? Boek dan snel een afspraak.

VOOR WIE IS DEZE BEHANDELING BEDOELD?

Dermaplaning is geschikt voor iedereen die graag een egale huid met een gezonde gloed wil.

U geniet hierbij van de volgende voordelen:

  • Dode huidcellen verwijderen

  • Donshaartjes verwijderen

  • Onzuiverheden verminderen

  • Fijne lijntjes verminderen

  • Pigmentvlekken verhelderen

  • De huidvernieuwing stimuleren

  • Betere opname van werkstoffen

  • Minder product nodig (dus u kan langer weg met uw huidverzorgingsproducten voor thuis)

GROEIEN DE HAREN DONKERDER EN DIKKER TERUG?

Het is een mythe dat door dermaplaning de donsharen donkerder terug groeien. Dermaplaning heeft geen invloed op de groei van de donsharen in de haarfollikels.

Voor de behandeling liepen de donshaartjes uit in een smalle punt, waardoor ze dunner en zachter aanvoelden. Wanneer de donsharen zijn verwijderd en terug beginnen te groeien, komen deze aan de oppervlakte met een stompe rand. Daardoor lijkt het alsof het haar dikker terugkomt. Als het donshaar volledig is terug gegroeid, is het weer precies hetzelfde als voorheen. De donsharen groeien dus niet dikker terug door dermaplaning. U hoeft overigens niet bang te zijn voor harde stoppels want enkel terminaal haar geeft harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht (indien wel epileren we deze eerst vooraleer we beginnen met de behandeling).

De structuur van de haren kunnen enkel veranderen door hormonen, menopauze of medicijnen en niet door dermaplaning.

 

Behandelingen

Dermaplaning Classic

90,00

Reiniging, tonic, Dermaplaning, Peeling, Hydraterend masker, Verzorgende creme. Mooie glow.

Dermaplaning Deluxe

€ 130,00

De top behandeling op vlak van huidverbetering! Eerst gaan we de huid vrij maken van dode huidcellen en donshaartjes. Vervolgens werken met een aangepaste zuurtepeeling en een meso cocktail. Prachtig resultaat!

dermaplaning-jen-1.jpg
bottom of page